Manuel Stegeman en Bob Doornheim 

Bob Doornheim (R)

Mijn naam is Bob Doornheim, wachtmeester der eerste klasse en werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Sinds 2008 ben ik militair bij de Koninklijke Marechaussee.

Loopbaan:

  • Grensbewaking te Schiphol.
  • Uitzendig “Kabul Afghanistan”
  • Recherche
  • Ondersteuning Politie op Bonaire
  • Hondengeleider “huidige functie”

Samen met mijn buddy Manuel Stegeman op uitzending geweest.

Manuel Stegeman (L)

Ik ben Manuel Stegeman. Getrouwd en vader van 4 tieners. Momenteel ben ik werkzaam als burger binnen defensie. Ik ben begonnen in 1997 bij de Luchtmobiele Brigade en later overgestapt naar de Koninklijke Marechaussee en heb daar verschillende functies vervuld. Ik heb meerdere missies gedraaid waaronder een missie in Bosnië en een missie van nagenoeg 8 maanden in Afghanistan met mijn buddy Bob Doornheim.

%d bloggers liken dit: