OVER MIJ

Graag stel ik me aan je voor.

Mijn naam is Nancy Janssen. Mijn verhaal over het ontstaan van de veteranenkalender, want dat ik zo iets als het uitgeven van deze kalender ooit zou gaan doen, dat had ik nooit gedacht. Het kan dus raar lopen in het leven.

December 2020, na een jaar van frustratie en boosheid, waarin ik voelde dat mijn vleugels afgeknipt waren, kwam ik op een dood punt in mijn leven. De vraag rees, “wat nu?” Ik voelde me nutteloos en vooral doelloos. Bijna 55… is dit nu de befaamde Midlife crisis. Ik wist dat ik NU iets nuttigs moest gaan ondernemen. Na een cursus fotografie overwogen te hebben, voelde ik dat mijn roeping ergens anders lag. Steeds vaker kwam ik verhalen tegen op social media over veteranen en waar zij na hun uitzending mee te maken hebben. Ook luisterde ik vaak naar podcasts, die me meer inzicht gaven in het leven van een veteraan met PTSS. Niet dat iedere veteraan PTTS heeft, zeker niet… maar ik besefte eigenlijk zelf ook last te hebben van een vorm van PTSS, zonder ooit te zijn uitgezonden. Defensie is nooit mijn werkgever geweest, maar ook ik heb veldslagen meegemaakt -, en geleverd in thuis situaties. Door mezelf dat te realiseren werd er een zaadje in mijn gedachten geplant, ik wil iets doen voor veteranen die voor ons allemaal hun diensten hebben bewezen en daarbij PTSS hebben opgelopen. Door dit te doen, werk ik ook aan mijn eigen situatie, en kan ik iets doen voor deze helden.

Het idee voor een Veteranen kalender werd geboren, want ik voelde dat ik dat zou kunnen! Ik legde contact met veel mensen, die me allemaal en unaniem hulp hebben toegezegd bij de realisatie van de kalender! Er staat een superteam achter de realisatie van deze kalender, dat team stel ik graag aan je voor.

De kalander is inmiddels te bestellen. Klik om te bestellen op onderstaande link

Liefs

Nancy Janssen

%d bloggers liken dit: