Dennis Kroon

Over Dennis

Defensie

Ik ben vanaf 1996 werkzaam als Militair bij het Ministerie van Defensie. Ik heb veel van de wereld gezien en een aantal mooie missies gedraaid.

  • Functie: Sergeant 1 Luchtmobiele Brigade.
  • Militair Arbeids Markt Communicatiesep. 1996 – heden
  • Sgt1 Delta- compagnie 11e Infanterie Bataljon 11e luchtmobiele Brigadejan. 2000 – nov. 2016 Schaarsbergen

Missies

Bosnië, Irak, Afghanistan

Daarnaast

In 2014 kreeg ik de unieke kans aan een mooi avontuur te beginnen. Ik mocht auditie doen bij The Voice Of Holland seizoen V en Ik heb ik het tot de 3e live show weten te schoppen.

Ik treed graag op en duik zo vaak als het kan de studio in voor schijfsessies en opnames. Wat is er nou mooier dan je eigen gevoelens in muziek te verwerken en deze ook nog eens met anderen te kunnen delen?

Ik deed een korte uitstap buiten Defensie in 2016, maar keerde 2018 al snel weer terug, op het “oude nest” de luchtmobiele brigade.
Hier combineerde ik mijn functie als planner werving met het maken van content voor de Social media kanalen van de Brigade. Ik ontdekte veel plezier in het maken van vlogs en ben hier volledig ingedoken.

Ik ben nu vanaf jun 2020 werkzaam op het bureau arbeids markt communicatie Defensie in Amsterdam.
Hier zit ik in het Social Media team en maak ik online content in de vorm van Vlogs. Het communicatie wereldje ligt mij wel en mijn passie voor muziek te maken is er niet minder op geworden.

  • Singer/ songwriter Crown Music Productions
  • Recording Engineer Lakeside Productions (Lakeside Studio Loosdrecht)

Mijn motto : It’s better to try and fail, than to regret you didn’t..

lees meer…

Dennis Kroon

%d bloggers liken dit: